VARAA VESIJETTI

Valitse alta haluamasi ajankohta. Varaus on mahdollista maanantaista lauantaihin kello 10-21, sunnuntaisin 10-18.30. Mikäli haluat jetin aikaisemmin tai palauttaa myöhemmin, ota yhteyttä (aikaisempi luovutus tai myöhäinen palautus +60€). Näet saatavuuden kunkin tuotteen kohdalla. Mikäli haluamasi jetti ei ole valittuna aikana vapaa, näet jettikohtaisen saatavuuden klikkaamalla "Tarkista saatavuus". Muuta tarvittaessa vuokra-ajan pituutta ja aloitusaikaa. ja valitse saatavilla oleva jetti. Huom! Varaus tulee tehdä vähintään kaksi tuntia ennen haluttua aikaa! Mikäli haluat nopeammin, soita ja kysy tilannetta!

Voit varata samalla kertaa useamman tuotteen ja maksaa ne kerralla. Helpota navigointia ja varaa samalla navigaattori! Jettimme ovat vakuutettuja, lue vuokra- ja käyttöehdot täältä.


VALITSE KESTO, PÄIVÄ JA AIKA:

Jos et löydä sopivaa vapaata aikaa, soita ja kysy!

SEA-DOO SPARK TRIXX

Helppo, hauska ja ketterä vesijetti. Tunnin kruisailupakettiin sisältyy polttoaineet (tunnin vuokraus saatavana myös ilman polttoaineita, hinta 64 €, vain puhelin/walk-in varaus). Kaksi kokoa: lyhyempi 2UP ja pidempi 3UP. 

SEA-DOO GTI 170

Vakaa vesijetti 170 hevosvoiman koneella. Sopii hyvin kahdelle hengelle. 

SEA-DOO GTR 230

Tehokas 230 hevosvoiman vesijetti odottaa käskyttäjää! Tämä jetti tyydyttää vauhdikkaammatkin tarpeet. Aikaisempi jettikokemus on hyväksi, mutta ei pakollinen, GTR osaa mennä myös rauhallisesti – vakaan ja tukevan rungon ansiosta voit lähteä vaikka kaksi – tai vuokraa kummallekin oma, näitä löytyy kaksi!

VARAA JETEILLE NAVIGAATTORIT

Vältä karikot ja löydä paremmin perille GPS navigaattorin avulla!