VARAA SUP

Laadukkaat Gladiator Pro ilmatäytteiset SUP-laudat ovat suuntavaikaita ja nopeita. Varaa SUP ja lähde lenkille Vesijärven aalloille tai kruisaile vaikka Pikku-Vesijärven ympäri. Isommille ryhmille löytyy lisää SUPpeja pienellä ennakkovaroituksella, otathan yhteyttä ja kysy lisää!

Valitse alta haluamasi ajankohta. Näet saatavuuden kunkin tuotteen kohdalla. Mikäli haluamasi SUP ei ole valittuna aikana vapaa, näet SUP-kohtaisen saatavuuden klikkaamalla "Tarkista saatavuus"". Muuta tarvittaessa vuokra-ajan pituutta ja aloitusaikaa ja valitse saatavilla oleva SUP-lauta. Huom! Varaus tulee tehdä vähintään kaksi tuntia ennen haluttua aikaa! Mikäli haluat nopeammin, soita ja kysy tilannetta!


Voit varata samalla kertaa useamman jetin ja maksaa ne kerralla. Päivää pidemmät vuokrauset: ota yhteyttä!

VALITSE KESTO, PÄIVÄ JA AIKA:

Gladiator Pro 12.6 S

Vuokra- ja käyttöehdot, SUP-laudat

Välineet tulee palauttaa siinä kunnossa kuin ne olivat vuokralle otettaessa. Tarkasta välineet ennen vuokrausta ja ilmoita vaurioista ennen lähtöä.

Vuokralleottaja on vastuussa vuokraamistaan välineistä ja velvollinen korvaamaan välineille aiheutuneet vahingot. Katoamis- ja varkaustapauksissa vuokralleottaja sitoutuu korvaamaan vuokralleantajalle välineiden hinnan.

Vuokralleottajalla tulee olla vakuutus itselleen sekä mahdollisesti muille aiheutuvien vahinkojen varalle. Vuokravälineitä ei saa luovuttaa uimataidottomille tai lapsille ilman uimataitoisen aikuisen jatkuvaa valvontaa! Vuokraamo ei vastaa valvonnasta.

Liivit kuuluvat vuokraan ja suosittelemme niiden käyttöä.

Vuokralleottaja hyväksyy nämä ehdot ja vapauttaa Wind&Waves / Thero Design Oy:n kaikesta vastuusta mahdollisissa onnettomuustapauksissa.

SUP-lauta hinnasto

1 tunti

20 €

2 tuntia

30 €

3 tuntia

40 €

4 tuntia

45 €

1 Päivä (24 t)

50 €

2 päivää / viikonloppu

Sisältää vuokran perjantai-illasta sunnuntai-iltaan. 

90 €