VARAA SUP

Vielä on kesää jäljellä! Loppukaudella 2023 SUP-laudat on varattavissa vain puhelimitse tai sähköpostitse.

Laadukkaat Gladiator Pro ilmatäytteiset SUP-laudat ovat suuntavaikaita ja nopeita. Varaa SUP ja lähde lenkille Vesijärven aalloille tai kruisaile vaikka Pikku-Vesijärven ympäri. Isommille ryhmille löytyy lisää SUPpeja pienellä ennakkovaroituksella, otathan yhteyttä ja kysy lisää!

Vuokra- ja käyttöehdot, SUP-laudat

Välineet tulee palauttaa siinä kunnossa kuin ne olivat vuokralle otettaessa. Tarkasta välineet ennen vuokrausta ja ilmoita vaurioista ennen lähtöä.

Vuokralleottaja on vastuussa vuokraamistaan välineistä ja velvollinen korvaamaan välineille aiheutuneet vahingot. Katoamis- ja varkaustapauksissa vuokralleottaja sitoutuu korvaamaan vuokralleantajalle välineiden hinnan.

Vuokralleottajalla tulee olla vakuutus itselleen sekä mahdollisesti muille aiheutuvien vahinkojen varalle. Vuokravälineitä ei saa luovuttaa uimataidottomille tai lapsille ilman uimataitoisen aikuisen jatkuvaa valvontaa! Vuokraamo ei vastaa valvonnasta.

Liivit kuuluvat vuokraan ja suosittelemme niiden käyttöä.

Vuokralleottaja hyväksyy nämä ehdot ja vapauttaa Wind&Waves / Thero Design Oy:n kaikesta vastuusta mahdollisissa onnettomuustapauksissa.

SUP-lauta hinnasto

1 tunti

20 €

2 tuntia

30 €

3 tuntia

40 €

4 tuntia

45 €

1 Päivä (24 t)

50 €

2 päivää / viikonloppu

Sisältää vuokran perjantai-illasta sunnuntai-iltaan. 

90 €

Kausikortti

Omatoiminen SUP-kausikortti. SUP-lauta käytössäsi 2 tuntia päivässä, klo 6–22 välisenä aikana. Kausikortti on voimassa 31.8.2024 saakka. Lue lisää kausikortista!

225 €