VARAA VESIJETTI

Vielä on kesää jäljellä! Loppukaudella 2023 jetit on varattavissa varausjärjestelmästä arkisin kello 16:30 alkaen ja viikonloppuisin kello 10 alkaen. Mikäli haluat arkena aikaisemmin, ota yhteyttä ja kysy saatavuutta.

Valitse alta haluamasi ajankohta. Näet saatavuuden kunkin tuotteen kohdalla. Mikäli haluamasi jetti ei ole valittuna aikana vapaa, näet jettikohtaisen saatavuuden klikkaamalla "Tarkista saatavuus". Muuta tarvittaessa vuokra-ajan pituutta ja aloitusaikaa. ja valitse saatavilla oleva jetti. Huom! Varaus tulee tehdä vähintään kaksi tuntia ennen haluttua aikaa! Mikäli haluat nopeammin, soita ja kysy tilannetta!

Voit varata samalla kertaa useamman tuotteen ja maksaa ne kerralla. Helpota navigointia ja varaa samalla navigaattori! Jettimme ovat vakuutettuja, lue vuokra- ja käyttöehdot täältä.

VALITSE KESTO, PÄIVÄ JA AIKA:

Jos et löydä sopivaa vapaata aikaa, soita ja kysy!

SEA-DOO SPARK 2UP

Helppo, hauska ja ketterä vesijetti. Tunnin kruisailupakettiin sisältyy polttoaineet (tunnin vuokraus saatavana myös ilman polttoaineita, hinta 59 €, vain puhelin/walk-in varaus)

SEA-DOO SPARK 3UP

Helppo, hauska ja ketterä vesijetti pidemmällä rungolla. Tunnin kruisailupakettiin sisältyy polttoaineet (tunnin vuokraus saatavana myös ilman polttoaineita, hinta 59 €, vain puhelin/walk-in varaus)

SEA-DOO GTR 230

Tehokas 230 hevosvoiman vesijetti odottaa käskyttäjää! Tämä jetti tyydyttää vauhdikkaammatkin tarpeet. Aikaisempi jettikokemus on hyväksi, mutta ei pakollinen, GTR osaa mennä myös rauhallisesti – vakaan ja tukevan rungon ansiosta voit lähteä vaikka kaksi – tai vuokraa kummallekin oma, näitä löytyy kaksi!

VARAA JETEILLE NAVIGAATTORIT

Vältä karikot ja löydä paremmin perille GPS navigaattorin avulla!