VUOKRAA SOUTUVENE

Päijän soutuveneet on tehty täyttämään pohjoisilla vesillä liikkuvien veneilijöiden korkeat vaatimukset. Aina viimeisteltyjä yksityiskohtia myöten. Jokainen veneemme kuljettaa perille, liikuitpa sitten järvellä, joella tai merellä. Sen varmistavat huolellinen muotoilu sekä käyttöä kestävät materiaalivalinnat.

Nyt saat parhaan soutukokemuksen myös meiltä! Vuokraa Päijän soutuvene sähkömoottorilla tai ilman! 

Huom! Varaus tulee tehdä vähintään kaksi tuntia ennen haluttua aikaa! Mikäli haluat nopeammin, soita ja kysy tilannetta!

VALITSE KESTO, PÄIVÄ JA AIKA:

Päijän 471

Klassikko soutuvene Aeroilla!


Päijän 471L e

Päijän 471Le on soutuvene parhaasta päästä. Veneessä on vapatelineet neljälle vavalle. Souda Päijän Aeroilla tai vaikka uistele hiljaisesti sähköperämoottorilla! Huom, varaa perämoottori erikseen.

Varaa sekä Päijän 471L e ja sähköperämoottori (moottori 15€ / kerta.)


Vuokra- ja käyttöehdot, Soutuvene

Välineet tulee palauttaa siinä kunnossa kuin ne olivat vuokralle otettaessa. Tarkasta välineet ennen vuokrausta ja ilmoita vaurioista ennen lähtöä.

Vuokralleottaja on vastuussa vuokraamistaan välineistä ja velvollinen korvaamaan välineille aiheutuneet vahingot. Katoamis- ja varkaustapauksissa vuokralleottaja sitoutuu korvaamaan vuokralleantajalle välineiden hinnan.

Vuokralleottajalla tulee olla vakuutus itselleen sekä mahdollisesti muille aiheutuvien vahinkojen varalle. 

Liivit kuuluvat vuokraan ja suosittelemme niiden käyttöä. Jokaisella soutuveneessä olijalla tulee olla liivit.

Vuokralleottaja hyväksyy nämä ehdot ja vapauttaa Wind&Waves / Thero Design Oy:n kaikesta vastuusta mahdollisissa onnettomuustapauksissa.

Soutuvene hinnasto

1 tunti

25 €

2 tuntia

30 €

3 tuntia

35 €

4 tuntia

40 €

1 Päivä (24 t)

60 €